ΔΩΡΕΑΝ αποστολή προϊόντων για αγορές (σύνολο) άνω των 15 ΕΥΡΩ. Για μικρότερα ποσά (σύνολο αγορών), χρέωση για έξοδα αποστολής 2,2 ευρώ . Τα προηγούμενα ισχύουν μόνο για προορισμό εντός ΕΛΛΑΔΑΣ.
Η εταιρία

Οι Eκδόσεις Polaris ιδρύθηκαν το 1996 από ανθρώπους του εκδοτικού και εκπαιδευτικού χώρου. Η εταιρία εκδίδει τίτλους με θέματα επιστημονικά, τέχνης, περιβάλλοντος ενώ τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει στις εκδόσεις γκράφικ νόβελ και στην κυκλοφορία του τριμηνιαίου περιοδικού κόμικ <em>Μπλε Κομήτης</em>. Έχει εγκαθιδρύσει συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς εκδοτικούς οίκους (BBC, Dorling Kindersley, Hachette Livre, Thames&Hudson, Prestel, PHAIDON, Kutoka κ.ά) πολλά έργα των οποίων έχει εκδώσει στην ελληνική γλώσσα ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει έναν ευρύ κύκλο εξαιρετικών συνεργατών πολλαπλών ειδικοτήτων στους οποίους βασίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Στον κύκλο αυτό εξέχουσα θέση κατέχουν οι διαρκείς συνεργασίες με πανεπιστημιακά ιδρύματα τα οποία εξασφαλίζουν την επιστημονική εγκυρότητα του περιεχομένου.

Οι εκδόσεις Polaris προσφέρουν υπηρεσίες σχεδιασμού και παραγωγής ειδικών εκδόσεων για πελάτες ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, έχοντας κερδίσει αντίστοιχους διαγωνισμούς και περιλαμβάνοντας στο πελατολόγιό της εταιρείες όπως: η Τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Αναπτυξιακή Εταιρία Κυκλάδων, ΜΟm, Space Hellas, Agrino, η Marfin Popular Bank κ.α. Ο ευρύς κύκλος έμπειρων συνεργατών αλλά και η εμπειρία της ομάδας παραγωγής της Polaris καθιστά την εταιρία έτοιμη να αναλάβει έργα ειδικών πολυτελών έντυπων εκδόσεων, ψηφιοποιήσεων, αλλά και σχεδιασμού και παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου.

 

POLARIS ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Ναυαρίνου 17
106 81 Αθήνα
τ 2103836482
f 2103807608
http://www.polarisekdoseis.gr/

Τράπεζα Πειραιώς   Verified by Visa   Mastercard Securecode   Secure and authentic site
Developed by Antithesis Group