ΔΩΡΕΑΝ αποστολή προϊόντων για αγορές (σύνολο) άνω των 15 ΕΥΡΩ. Επιπλέον xρέωση 2,5 ευρώ για μικρότερα ποσά (σύνολο αγορών) και ΜΟΝΟ στην περίπτωση ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ. Τα προηγούμενα ισχύουν μόνο για προορισμό εντός ΕΛΛΑΔΑΣ.
Η εταιρία

Οι Eκδόσεις Polaris ιδρύθηκαν το 1996 από ανθρώπους του εκδοτικού και εκπαιδευτικού χώρου. Η εταιρία εκδίδει τίτλους με θέματα επιστημονικά, τέχνης και περιβάλλοντος καθώς και εφαρμογές εκπαιδευτικού λογισμικού. Έχει εγκαθιδρύσει συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς εκδοτικούς οίκους (BBC, Dorling Kindersley, Hachette Livre, Thames&Hudson, Prestel, PHAIDON, Kutoka κ.ά) πολλά έργα των οποίων έχει εκδώσει στην ελληνική γλώσσα ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει έναν ευρύ κύκλο εξαιρετικών συνεργατών πολλαπλών ειδικοτήτων στους οποίους βασίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Στον κύκλο αυτό εξέχουσα θέση κατέχουν οι διαρκείς συνεργασίες με Πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως με το Τμήμα Φυσικής, το Τμήμα Βιολογίας ή το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών που εξασφαλίζουν την επιστημονική εγκυρότητα του περιεχομένου.

Στον τομέα του εκπαιδευτικού λογισμικού, οι εκδόσεις Polaris κατέχουν την ηγετική θέση στην αγορά. Από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας η εταιρία αναπτύσσει σταθερά καινοτόμες εφαρμογές για παιδιά από την προσχολική ηλικία έως και όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου, με γνώμονα την εκπαίδευση μέσα από το παιχνίδι. Ο κατάλογος του λογισμικού εμπεριέχει εφαρμογές που ακολουθούν το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, εκπαιδευτικές περιπέτειες, καλλιτεχνικά εργαστήρια αλλά και εκπαιδευτικά video games.

Οι εκδόσεις Polaris αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των περιβαλλοντικών θεμάτων, οργανώνει στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και το BBC Wildlife Magazine, την ετήσια έκθεση των νικητών του παγκόσμιου διαγωνισμού Φωτογράφος Άγριας Φύσης. Επίσης εκδίδει τίτλους οικολογικού και περιβαλοντικού ενδιαφέροντος στην σειρά "Πράσινη Βιβλιοθήκη".

Οι εκδόσεις Polaris προσφέρουν υπηρεσίες σχεδιασμού και παραγωγής ειδικών εκδόσεων για πελάτες ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, έχοντας κερδίσει αντίστοιχους διαγωνισμούς και περιλαμβάνοντας στο πελατολόγιό της εταιρείες όπως: η Τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Αναπτυξιακή Εταιρία Κυκλάδων, ΜΟm, Space Hellas, Agrino, η Marfin Popular Bank κ.α. Ο ευρύς κύκλος έμπειρων συνεργατών αλλά και η εμπειρία της ομάδας παραγωγής της Polaris καθιστά την εταιρία έτοιμη να αναλάβει έργα ειδικών πολυτελών έντυπων εκδόσεων, ψηφιοποιήσεων, αλλά και σχεδιασμού και παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου.

 

POLARIS ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Ναυαρίνου 17
106 81 Αθήνα
τ 2103836482
f 2103807608
http://www.polarisekdoseis.gr/

Τράπεζα Πειραιώς   Verified by Visa   Mastercard Securecode   Secure and authentic site
Developed by Antithesis Group